H C Andersen pins Marsvin pins Hvalsafari Marsvinetur Marsvineture Hvalspotter Pins, diplom og rapportskemaer Marsvin Marsvineture, Marsvin pins, Hvalsafari    Lillebælt - Storebælt - Øresund -Kattegat -Østersøen Hvalsafari på Lillebælt

Mira3

Hvalsafari

https://lillebaelt-waters.dk/da/aktivitet/marsvin-middelfart-mira3

http://mira3.dk/


Marsvin Danmarks mini hval Marsvinetur Diplom

Er der brug for diplomer eller et rapportskema i forbindelse med en marsvinetur, kan de her frit benyttes. Kræver Adobe Reader.
Diplomet og skemaet er i A4 og kan udfyldes på Pc (hent filen og gem den på din computer, åben med Adobe Reader, udfyld og print eller print først og udfyld den herefter i hånden. Fungerer også på iPad (efter nyeste opdatering) hent og gem i ”Bøger”

Se et udfyldt skema her og her


Marsvin skema.pdf Marsvin skema iPad.pdf Skema til computer Lillebælt skema til brug på iPad. Kan gemmes og  udfyldes i den nye udgave af Books,  nu Bøger. Diplomer og skemaer Hvalsafari Lillebælt Hvalsafari Storebælt Hvalsafari Øresund

Mærke til dem der har spottet et marsvin i naturen enten på egen hånd fra land eller båd eller som deltaget i en hvalsafari/marsvinetur på Lillebælt, Storebælt eller Øresund.Ø 25 mm.

Et mærke til minde om nogle unikke oplevelser. Oplevelser det er vær at mindes og markerer.Marsvinemærket

Hvalspotter

HVALSAFARI-DIPLOM.pdf HVALSAFARI-DIPLOM-2-UD.pdf Til de mindste, mal et marsvin

AVENTURA

Hvalsafari og marsvinudstilling

https://lillebaelt-waters.dk/da/hvalsafari

http://www.galeasen-aventura.dk/